i just <3 nice girls

dei to siste dagane har vore ganske slik. amsterdam er herleg, kanskje den vakraste byen eg veit om. vi held oss for det meste til dei ni gatene, med vintagebutikkar og søte kaféar med lula magazine, rosete, rosecupcakes og porselen som gir ein gåsehud. i morgon blir det van gogh. van gogh og ein tur på kanalen. det blir fint.

trykk på bilda for å komme til flickren min, der ligg det endå fleire bilder. suss suss.

translation:
the last two days have been like this. i love amsterdam, it might be the most beautiful city i know. we basically keep wandering around along the nine streets, where there are heaps of vintagestores and cute cafés with rosetea, rose-cupcakes, lula magazine and porcelain that gives you goosebumps. tomorrow we are going to see van gogh and take a trip down the canals. it’s going to be nice. click on the photo’s to get to my flickr page, where there are even more pictures. kiss kiss.

 

9 comments

 1. Ine

  Det ser skikkelig fint ut! Vi vurderer å reise til Amsterdam på bryllupsreise, og nå fikk byen noen flere hjerter i boka, altså. :)

 2. Ida Therese

  Amsterdam er en nydelig by! Og det er so morsomt hvordan det ser ut som om husene er tegnet av høye arkitekter^^

 3. marlou

  takk for at du minner meg på at jeg må (!) besøke de ni gatene snart. altfor lenge siden jeg brukte noen timer på dem…
  fine bilder også :)