utdrag frå eit løynd prosjekt.


det er ikkje ferdig eller noko. på langt nær. men eg tenkte eg skulle dele ein liten bit med dykk. sjølv om eg eigentleg ikkje heilt veit kva det er for noko. ikkje sånn eigentleg. foto linka til kjelde, sjølvsagt.

translation:
here is a little extract from this project i am working on. i am not really sure what it is yet. and it is far from finnished, but i still wanted to share it with you.  photo’s are linked to source. 

5 comments

  1. Kristina Kvåle

    <3 til alle dokke! kjem nok til å legge ut nokre smakebitar til om ei stund, må berre jobbe pittelitt meir med det. og med pittelitt meinar eg sjølvsagt kjempemykje, hihi.

  2. katinka brodal

    herregud, du har et fantastisk forfattertalent! syns det var nydelig, meget godt skrevet og jeg vil bare lese mer! skriv boken ferdig, er du snill :) da skal jeg være den første som kjøper boken din.