lula, lolita, paris og alt du finn i veska mi

eg er ei veskejente. avhengig av veska mi, eg har eit heilt univers der, og den er som regel stapp full og alt for tung for dei stakkars skuldrane mine. no held favorittveska mi på å slite heilt, og i ære for den, som har vore med meg gjennom vidaregåande, til frankrike, til praha, til hellas, oslo, bergen, overalt – tenkte eg vi skulle ta ein liten kikk på kva som er opp i den akkurat no. eg elskar å sjå kva folk har i sine vesker, så kvifor ikkje?

1. lula magazine issue 13, eg greier ikkje å gå ut av huset uten å ha den med, dyrbar inspirasjon. 2. sløyfe, i tilfelle håret kjem i vegen, eller eg plutseleg får lyst til å gå med sløyfe den dagen. 3. moleskine notatbok, til alle lange bussturar eller når eg sit på ein kafé og ventar på nokon. 4. moleskine dayplanner, slik at eg veit kva eg skal, kva dag det er og alt slikt. 5. penn, obviously. 6. lolita, eg er ikkje komt så langt i den endå, men den er grei å ha til bussen og slikt også. 7. lommeboka mi, som har nettbank kalkulatoren min på seg, slik at eg kan komme meg inn på nettbanken anytime, anywhere. 8. ysl parisienne parfymen min, som nesten er heilt tom, som eg elskar meir enn alt. 9. eos lipsyl. 10. svart neglelakk. frå ein gong i jula, då eg og janne absolutt måtte ha svart neglelakk på før vi for ut. 11.papirlommetørkle, for ein veit aldri når ein treng tørkepapir! 12. handsprit 13. paracet, eg er ganske plaga med hovudverk. 14. nasespray, frå då eg var så utruleg forkjøla for nokre veker sidan. 15. nøklar, til huset heime, i måløy, scooteren, ja, til heile livet mitt. 16. mørkeraud lebestift, fordi eg elskar det. 17. mini-mascaraen min, som er så grei å ha med seg. lancome, by the way. 18. concealer, greit å ha. 19. sigarettar. røyker eigentleg marlboro, men har i det siste gått over til prince. min store skam. uff.

ja, det er mi veske, kva har de i dykkar veske? hadde syns det hadde vore så himla fint om de tok bilder og lagde eigne innlegg på bloggane dykkar og la ut linken i kommentarfeltet, så eg fekk sjå. men de kan berre skrive det også då, sjølvsagt. håper alle har ein flott onsdag og at alle hadde ein fin dag i går. sjølv brukte eg alle hjarters dag til å vere barnevakt for veslebroren min på ti, bakte bollar og hørte kanskje litt vel mykje på regina spektor.

translation:
what you can find inside my bag: 1. lula magazine, 2. a hairbow, 3. my moleskine notebook, 4. my moleskine dayplanner, 5. a pen, 6.lolita, 7. my wallet, with my netbank coder attatched to it. 8. ysl parisienne, which is my favorite perfume. 9. eos lipbalm. 10.black nailpolish. 11. papertissues. 12. hand desinfectives. 13. paracetamol. 14. nosespray. 15. keys. 16. dark red lipstick, which i love. 17. my mini-mascara by lancome. 18. concealer, always nice to have. 19. my cigarettes. i usually smoke marlboros, but have turned to prince lately. not that it matters. don’t start smoking! 

so that is what you can find inside my bag. i would love it so much if you would tell me what is inside yours? maybe take pictures and post it on your blogs, just leave the adresse in the commentfield. but you don’t have to! i hope everyone had a nice valentines day, i spent it babysitting my brother, baking buns and listening to a lot of regina spektor. 

6 comments

 1. ida Therese

  Jeg liker veskeinnholdet:)Det er så fint hvordan man kan ha muligheten til å ha med seg alt man liker, og hvordan vesken i seg selv tilslutt får en verdi i og med at man har båret eiendommene sine rundt over lengre tid!

  ps. Lolita<3

 2. Stine

  Åh, for et utrolig fint innlegg. Akkurat hva jeg ville lese, uten at jeg visste det på forhånd.

  Veskeinnholdet ditt er ganske likt mitt, men samtidig veldig forskjellig. Litt som livet generelt, eller hur?

 3. regndrope

  Skikkeleg fint innlegg! Diggar slike. Skal lage eit sjølv ein gong. Om at eg har bok, notatbok, pennar, handkrem, lipsyl, vassflaske, mp3 og pengar i den. Kanskje ein del anna eg ikkje kjem på. Vart forresten veldig nysgjerrig på korleis denne veska di ser ut utanpå!

 4. jeanette

  ååh. jeg liker vesker og det er så supergøy å se hva andre har i vesken sin! jeg gjør det samme når jeg har blitt frisk.