blå måndag

i dag er eg sliten. trøtt og lei. høyrer på damien rice og drikk gloheit kaffi og brenn meg på tunga. ute regnar det, elvar dannar seg på vegane og eg orkar ikkje hente posten. høyrer på tom waits og pakkar meg inn i ullteppet frå tallin. snusar for eg er tom for røyk, drikk meir kaffi. håper dagen fortsett å vere like roleg og stille. orkar ikkje støy. skal kun lese og skrive i dag. kun meg. meg og damien og tom. ja, og så er strømpebuksa mi er holete.

foto:linka til kjelde

translation:
it’s a blue monday and i am staying in. just reading, writing and listening to damien rice and tom waits. it is raining so hard outside, rivers are forming on the streets i’m not bothering to get the mail.  photo: linked to source.

6 comments

 1. Iromie Stephany

  i dag er en virkelig fæl mandag. fikk nesten ikke noe søvn i natt så jeg har gått og ventet på at klokken skal bli 19:00 så jeg endelig kan legge meg igjen.

  men din mandag hørtes ganske fin ut. savner regn og våt asfalt.

 2. maiken

  min mandag var ikke så bra som din. du har forresten fått en + leser.
  bloggen din er veldig fin.

 3. Kristina Kvåle

  iromie: om eg kunne delt litt regn og våt asfalt med deg, så hadde eg gjort det, tihi. er så lei vind og regn. håper måndagen din blei bedre i løpet av dagen!

  ane sunde: absolutt. det er noko heilt spesielt med damien. stemma og tekstane hans. kjærleik.

  nina c.: dagen var heilt ok, måndagar er berre så utruleg keisame som regel, men på den andre sida er det alltid dobbelepisode med satc på måndagskvelden. og då pleier eg å ta meg eit glas raudvin og krype under teppet. det er det finaste kvardagsmåndagar trur eg.

  maiken: <3 <3 yay! håpar resten av veka har vore bedre enn måndagen i alle fall!