frukost i volda

müsli med blåbærjogurt, sjokolademelk og kaffi. også kalla frukostkjærleik.

i går sto eg opp tidlegare enn eg har gjort på fleire månedar, pakka med meg macen, kamera, toalettsaker og pysjamas og hoppa på bussen til volda. just like that. med lana del rey sitt nye album på øyret, la eg bak meg flatraket, måløy, ytre nordfjord og til slutt heile sogn og fjordane. i volda venta finaste andrea på meg. vi gikk tur, åt sushi og snakka om kva som var nytt sidan sist og kva planar vi har framover og slikt som ein snakkar om når ein ikkje har sett kvarandre på veldig lenge. fin torsdag, fin fredag.

translation:
yesterday i decided to jump the first bus to volda and go visit my friend andrea, whom i haven’t seen for ages. we went for a walk, talked about what was new and our plans ahead and all those things you talk about with friends you haven’t seen in a long while.

4 comments

  1. Nøve

    Hvor langt er det egentlig fra Nordfjord til Volda? Jeg skal kanskje gå på skole i Volda neste år, og hadde vært nydelig å ta turen til Nordfjord.