eit år i mummidalen

i går gikk eg ned på den lokale bokhandelen for å finne meg noko lite og fint som premie for god oppførsel (eg hadde vore hjå doktoren, ein time eg har grua meg til i fleire veker). og det aller fyrste eg såg då eg kom inn i butikken, var ein liten gul sak nederst på ei av utstillingshyllene. det såg ut som ei lp-plate, noko ein sjeldan ser her omkring, så eg gikk nærare for å sjå kva det var. det var noko endå bedre. det var ein kalender for 2012 med tove jansson sine originale mummibilder. og kva finare premie fins det vel, enn ein eit år med mummitrollet på veggen? om 2012 blir halvparten så fint som denne kalenderen er, er eg nøgd. og kvifor skal ikkje 2012 bli fint, når ein skal tilbringe året i mummidalen med mummi, vesle my, mymlen, hemulen, snusmumrikken, mummimamma, mummipappa og hattifnattane?

translation:
yesterday i bought myself a moomin calender for 2012, as a reward for being a good girl and going to my doctor’s appointment, which i had been  dreading for ages. and what better reward is there, than to spend a whole year together with moomin? 

10 comments

 1. Anja

  For en utrolig hyggelig og fin blogg du har, jeg fant den akkurat nå og hadde sådan antagligvis æren av å bli din 100. bloglovin-følger :) utrolig søt kalender forøvrig. ha en fin tirsdag!

 2. Michelle

  Åh, så fin! Jeg har bare en kalender av “kjekke” rugby-spillere i bar overkropp, haha (mamma har det med å gi humoristiske julegaver). Denne var nydelig.

 3. Kristina Kvåle

  tine katrine: ja, har tenkt å ramme dei inn og ta vare på dei. om det kanskje ikkje er plass på veggen min akkurat no, så flyttar eg snart og då er det kanskje mykje meir plass 😉

  maren og regndrope: mummi <3

  kathleen: eg fann ut at det er ein mykje finare premie enn sjokolade. mykje søtare og mykje bedre for sjela!

  michelle: haha, ein slik kalender trur eg ikkje eg hadde hatt noko mot heller. 😉

 4. tinekatrine

  jeg har så lyst på denne selv. har du litt mer info, som fult navn og produsent og hvilken butikk du kjøpte den i og slikt? :)))