siste laurdagen i januar

eigentleg skulle eg vere heime, sjå film, ta eit glas raudvin ut på kvelden og ta helga heilt piano. men så snakka eg med janne i telefonen og plutseleg sat eg på bussen til eid. igjen. og fine sissel var der, og mats og andré og rosandra og hege anita og så utruleg mange fine mennesker eg ikkje har sett på alt for lenge.

translation: i wasn’t supposed to go out this weekend, but somehow i ended up on the bus to eid with my partydress on anyway. it was a very nice evening with good friends. ps: the movie could have been better, but i was so busy i didn’t really bother with the filming this time. 

3 comments

  1. Kristina Kvåle

    johanne: det var ein veldig bra laurdag :)

    nøve: det skjønnar eg godt! trur eg kjem til å sitte og sjå gjennom alle festfilmane mine om og om igjen når eg flyttar til roma. venner, altså, dei er så himla viktige!