flickrfavorittar og januarsol

bilda er linka.

det er fire dagar igjen av januar og sola har kome tilbake til kysten, så no drikk eg espresso nærast mogleg vindauget. berre for å kjenne sola gjennom ruta. håper alle de flotte som er innom her får ei fin helg med heimebaka scones, nytrakta kaffi og vintersol. eg skal i alle fall ta helga så piano som mogeleg. eg skal skrive mykje. i sola. hihi.

translation:
flickrfavorites from january (linked).
it’s only four days left of january and the sun has returned to the coast of norway. so now i am drinking my espresso as near to the windows just to feel the sun through the glass. i hope all of your beautiful creatures have nice weekend, filled with homemade scones, freshly made coffee and wintersun. my plan is to relax as much as possible this weekend. i’m going to write a lot. in the sun. hihi.

 

4 comments

 1. Milla

  herregud som eg elske bloggen din. får kje sagt det nok, og eg seie det for lite. håpe du får ein magisk helg fine kristina!

 2. Ine

  Ta helga piano, det høres fint ut. Akkurat nå holder jeg på å lage pizza (deigen hever), og i fryseren har jeg mitt første forsøk på supersunne brownies. :) Ha en fin fredagskveld!

 3. Kristina Kvåle

  milla: tusen takk søte, fine, skjønne du! håpar du fekk ei fin helg!

  Nøve: god helg ja :)

  Ine: åh, høyrest ut som ein heilt fantastisk fin fredagskveld. håper du legg ut oppskrifta på browniesen om den blei bra!