onsdagar

eg har inkvartert meg hjå janne. vi drikk kaffi, ser filmar og snakkar om livet. helst akkompagnert med ei flaske raudvin eller to og nokre marlboro reds. eg er jo sjukmeldt, så det er ganske godt å komme seg vekk litt. fokusere på å bli bedre. og eg merkar at eg gradvis blir det, sjølv om det går i bølgedalar. det er litt slik. ein dag bra, ein annan ikkje. i dag er blant dei litt bedre, føler litt for å skrive, noko eg ikkje har gjort på lenge.

translation: 
i’ve moved in with janne for a few days. where we spend our days drinking coffee, watching movies and having long talks about life. often accompanied with a bottle of red wine and some marlboro reds. seeing as i am on sick-leave from work, it feels really good to get away and just focusing on getting better. which i feel i might gradually be getting, even though it is a rollercoaster ride. some days good, others not so much. today is one of the better ones, i actually feel like maybe writing something. and i haven’t felt like writing in ages. 

6 comments

  1. Kathleen

    Dette hørtes ut som story of my life da jeg gikk på videregående. Både det gode ved dette, og det dårlige.

    Håper det går bra! :)

  2. Milla

    god bedring søtaste du! vett akkurat koss det e, har hatt mye opp og ner eg og i det sista!