laurdagar i desember

på laurdag reiste eg til eid for å besøke finaste janne, lene, sondre, nina og sissel. sidan det var siste helga før jul, betyr det at nesten alle anten var komt heim på juleferie, eller på veg, som resulterte i ein ganske folksam, fin, morosam og interessant kveld ute. du veit, slike ein kan sitte og snakke om sjølv om det er 10 år sidan. finfint.

translation: 
i spent my saturday night at eid partying with old friends, having a blast! 

5 comments

  1. Iromie Stephany

    finfint! fikk forresten pakken din for ikke så lenge siden og jeg er så glad, så glad. teen var kjempegod og sjokoladen venter jeg med å spise for den så altfor god ut til å spises med en gang. tusen takk <3

  2. Kristina Kvåle

    Egwene, Stine og Maren: tihi, tusen takk!
    Iromie: så bra at du har fått den! har gått litt med magen i halsen og lurt på om det kom fram til jul, hadde vore så leit om det ikkje kom før etterpå!
    Kvitlaukskvinna: hihi, det var ein kjempekoslig kveld med mykje latter og sære hendingar! ingenting er meir kosleg enn å fare ut med gode venner <3