kristina, 4 år.

før det var kristina 9 år på flatraket eller kristina 16 år hybelbuar på eid. før det var kristina 19 år heime på loftet til mamma, var det kristina 4, 5 og 6 år på høgebakkane. i det brune huset til tante berit og onkel svein, som då budde på langeland og som no er grått. det var kristina, jon erik og mamma mot verda, og det var nokre av dei finaste åra i livet mitt. i dag fann eg eit fotoalbum, eller, meir scrapbook, frå den tida, og her er nokre bilder frå då:

og så fann eg ein ting til når eg rydda ut av mamma sin bag frå sjukepleiestudiene (den er gammal og i skinn og skal vere med meg overalt), nemleg eit dikt eg skreiv i notatboka hennar då eg ein dag var med ho på forelesning:

så der har de eit lite eseløyre av nokre frå dei finaste barndomsminna eg har. fleire bilder finn de på flickr kontoen min, her.

kva er det finaste barndomsminnet ditt?

ps: kjenar = å skjenne, kjefte, som i fyfy, det er ikkje lov. 

 

 

translation: 
i found some old pictures of me, my brother and my mum from when we lived in a brown house in nordfjordeid, which was probably some of the best years in my childhood. i also found an old poem i wrote in my mums notebook one day when i went with her to a lecture. for more pictures, visit my flickr page here. do you have a favorite childhood memory? 

6 comments

  1. June

    Mimring er koselig, tror jeg skal finne fram noen gamle minner nå som jeg er hjemme jeg også :)

  2. Maren

    Åh så koselig! Det er så fint å se igjen slike album og bla seg tilbake år etter år <3