fem

ein. eg endra på designet. det gamle det vart liksom så kaldt når vinteren kom. og upersonleg nesten, eg likte det ikkje til slutt, så då var det jo berre ein ting å gjere.

før

etter.

to. eg er sjuk. ligg i senga med verkande hovud, musklar, hals og mage. og feber også. eg gruar meg til helga, då eg skal jobbe nattevakt, og det er ikkje eit alternativ å vere sjuk då. det går ikkje.

tre. eg har trødd inn i det tjueførste århundre og skaffa meg smartphone. ikkje fordi eg hadde så lyst på ein, men fordi når eg skulle kjøpe ny telefon, hadde dei jo berre slikt. og han selgaren var flink, han sa eg kunne fare på twitter med den, og då var det gjort. har til og med lasta ned wordfeud. er ikkje sånn kjempegod, men om de vil spele med meg heiter eg: imaginarypixie.

fire. høyrer på anana og et pannekakene som er igjen frå middagen. fin musikk, god mat.

fem. det er storm ute og veggane vibrerar.

translation: 
one. i’ve changed the layout of the blog. i was so sick of the old one, it was so cold and impersonal in the long run. two. i am ill. lying in bed with a cold/the flu. not really looking forward to the weekend, seeing as i am working the night shift and there are no room to call in sick. three. i bought a new phone, an android phone, i’ve even downloaded wordfeud, my  name is imaginarypixie, in case you want to play with me. four. i am listening to  anana  and eating the left-over pancakes from dinner. five. there’s a storm outside and the walls are shaking.

3 comments