excuse me for forgetting, but my mind is otherwise involved.

eg såg nettopp at eg hadde gløymt eit spørsmål i q&a innlegget, anngåande dialekta mi og korleis eg snakkar. no hatar eg eigentleg å høyre meg sjølv snakke, men sidan eg faktisk har laga ein kort youtube film om det så får de høyre likevel. så ja, slik snakkar eg. (og ja, lyd og rørsle er ikkje in sync i filmen).

translation:
i forgot a question in the q&a post. it was about how i spoke and my dialecht, so, even though i hate my own voice, here is me. speaking. in my dialecht.

7 comments

  1. Milla

    for ein utrolig hærlig dialekt, søte du :)

    / tusen tusen takk, og så hyggelig at du vil det! me kan mailast når du føle for det om ka du vil skriva og sånn. eg ska tross alt bruka låååååååååååååååååååååång tid på detta så no rush, hehe 😉

  2. Haruhi

    Åh, dilemma! Får vondt inni meg av usynka lyd, men vil jo høre stemmen din. What to do. (Ja, vet at jeg jo forsåvidt kan lukke øynene og bare høre på videoen…men.. er man sær så er man sær).