laurdag tolvte november

laurdag som var kom onkelen min, atle-hjørn, til måløy med bandet sitt, the foggy few, for å spele på min&din. noko som sjølvsagt betydde øl, latter, rock and roll og god stemning. eg er blitt heilt forelska i å filme med det nye kameraet, min nyaste fascinasjon, så bare with me. eg lover, eg blir flinkare og flinkare for kvar dag, haha!

translation:
this saturday my uncle came to town to play at the local pub, min&din, with his band, the foggy few. it was a great night filled with beer, laughter, rock and roll and great atmosphere. as you can see i have become addicted to filming these days, so bare with me. i am getting better and better for each day, haha!

3 comments

  1. Stine

    Herlig, herlig innlegg!

    Minner meg litt om Fredriketoall-bloggen, noe som er et kompliment. Keep it up!