photoinspo no. 1: elle muliarchyk and elsa sylvan for gravure magazine

det har blitt ein del lite foto i det siste. mest fordi eg driv å arbeider og planlegger og prøver å tilretteleggje slik at alt skal gå mest mogleg på skinner. slik at jobben ikkje kjem i vegen for studiet og studiet ikkje kjem i vegen for foto og foto ikkje kjem i vegen for jobben. og det er tidvis ein vanskeleg kabal. difor tenkte eg, sidan eg ikkje har så mange eigne bilder å vise fram, så kunne eg vise dykk litt av det som er i inspirasjonsmappa mi akkurat no. og så tenkte eg at det kan jo vere ei fin vekespalte. kvar laurdag, ny fotograf og nye bilder. kvifor ikkje?

denne veka er fotografen elle muliarchyk. modellen er elsa sylvan og annleiinga er ein coverstory i magasinet gravure magazine. kleda er rodart og bilda er eteriske og magiske, harde og skjøre på same stund.

elsa-sylvan-model6elsa-sylvan-model10-785x1200elsa-sylvan-model1elsa-sylvan-model3elsa-sylvan-model2elsa-sylvan-model12elsa-sylvan-model11

eg berre elskar dei klare konstrastane og det harde lyset og blitzeffekten i natta. det dramatiske i det enkle og naturlege, altså dette er svart kvitt fotografi på noko av sitt aller beste. kunst. meir enn noko er dette kunst i mine auger. heile bildeserien kan de sjå på fashiongonerogue si side, her.

translation:
i haven’t posted a lot of photographs lately, mainly because i haven’t taken that many. which is not because i’ve stopped or anything, but because i am in the middle of organizing my life and how to make it work the best between my studies, my part time job and photography. and since i am not taking many photo’s right now, i thought that i could show you some of the photographer’s and the photographs which are inspiring me at the moment. so i decided to make it a weekly thing. each saturday every week a new photographer with new photographs. this week the photographer is elle muliarchyk, the model is elsa sylvan, the clothes are rodart and the shoot is for a cover story for the magazine gravure magazine. you can see the entire shoot on fashiongonerogue here. above are my absolute favorites which i feel stands out as a sort of own series and story within the story. i absolutely love it. the dramatic nature and landscape, the harsh lighting with the flashlight (and i suspect some lamps lighting from above) in the dead of night. the contrasts, the softness in the hardness. ethereal, magical and art. more than anything this is art to me. 

 

Comments are closed.