konkurransepåminning!

på tysdag er det fyrste november, og då er fristen til å levere inn tekst- eller bildebidrag til konkurransen forbi. så om du har lyst til å moglegvis få ein pakke i posten pakka med pukka te og fin fine overraskelsar i, må de skunde dykk!

konkurransen går ut på at de anten må skrive ein tekst om det å vere forelska, eller ta eit bilde om det å vere forelska. (les meir her). bidrag sender de til meg på e-post (kristinaaurore alfakrøll live dott com) eller de kan legge det ut på bloggen dykkar og sende meg linken som kommentar.

ha ei ellers heilt strålande fin, magisk, helg!

translation: 
tuesday is the deadline to enter my competition, where you have the chance to win a pack of pukka-tea plus a surprise, so if you want it, now is the time to get busy! all you have to do is to either write a text about being in love, or take a picture. you can submit it through e-mail (kristinaaurore at live dot com) or you can post it on your blog and leave me a comment with the post-adress. have a splendid, magical weekend, all you lovelies!

3 comments

  1. Johanne

    Ånei, tenk at eg ikkje har fått med meg denne! Eg har den beste ideen i hovudet men det får eg ikkje gjort til i morgon. Jaja. Eg kan jo gjere det uansett, takk for inspirasjon!

  2. Cathrine Nesset - fotografi

    Oi, dette var litt merkelig å lese. Den samme konkurransen hadde vi på skolen i forrige uke :) Bare at vi fikk valget om å skrive en tekst som handler om menneskerettigheter, eller et bilde som handler om det.

    Kommer du til å legge ut bidragene på bloggen?