frå arkivet: time has changed us

eg fann denne ultrakorte filmen eg laga i mai til ei oppgåve i bildekommunikasjon. den er ikkje noko mesterverk eller slikt, men den er jo litt søt. og så har eg jo ikkje vist han til nokon før, så her er den. versågod. (ps: musikken er av fantastiske unnveig aas, eller ulfedott som de kanskje kjenner ho som på twitter).

translation:
while trying to organize my mac i found this video i made in may for a school assignment in visual communication. it’s really short and by no means any masterpiece, but i find it a bit sweet. and also i haven’t shown it to anyone, so why not? (ps: the music is by the fantastic unnveig aas, or ulfedott as some people may know her on twitter)

3 comments

    • Kristina Kvåle

      tusen takk! og ja, unnveig er heilt fantastisk! skulle så gjerne sett ho på phonofestivalen, men er nok dessverre i haugesund akkurat då. også bur eg jo i oslo. men ein anna gong! såg ho på parkteateret i juni, det var fint.