ting som er fint og som kriblar i magen

å planlegge fotoshoots. å få mail om eventuelle foto-oppdrag. å fylle ut skjemaer til skular eg skal søke på. å tenke på kvar eg er om 12 månedar og kva eg gjer på då og kven eg kjenner då og alt slikt. å tenke på at eg nettopp har bestilt eit nytt kamera. at det er november på tysdag og at veslebroren min blir ti år på onsdag. at eg snart får mange fine kjolar i posten.

foto: linka til kjelde.

translation:
things that makes my day: planing photoshoots. getting e-mails about possible foto-assignments. filling out forms to schools i am applying to. thinking about where i might be and what i might be doing in twelve months, and the people i might know and all of that. the fact that i just ordered a new camera. that it’s november on tuesday and my brother’s tenth birthday on wednesday. that there are pretty dresses finding their way to me in the mail.

6 comments

  1. marlou

    så gøy med nytt kamera og fotoshoots og sånn! og jeg synes også at det er veldig spennend å tenke på hvor man kan være til neste år – hva man kan gjøre og hvor man kan være og hvordan det kan bli. er du fornøyd med friåret? jeg syntes det var litt vanskelig i begynnelsen, men trives veldig godt nå. og tror jeg gleder meg mye mer enn når som helst å begynne på skolen igjen og virkelig finne ut hva jeg nå egentlig vil. og det er flott.

  2. Karoline

    Å ja, det er kjempefint å tenke på alle de små fine tingene i livet som en kan glede seg til og over :) Koselig innlegg <3 Ha en fin dag!