og vi dansar i dryssande duskregn om natta – malakoff 2013

det var malakoff. og eg var der, som eg alltid er, med kamera, drikke og godt humør. dette året var litt annleis sidan eg ikkje berre var der for min eigen del, men også skulle skrive festivalartikkel for ohcherie. (trykk her). og det var fint. og det blåste og tidvis dryssa det ørsmå vassdråpar frå himmelen, men det gjorde ingenting. for det var malakoff. og vestlandet og musikk og livet. UntitledUntitledUntitled
Untitled
special kids unit! f.v. ola ulltveit-moe, jørgen haugland, vidar seljen melby, mathias degnepoll øren og bård linga. om de ikkje har høyrt på dei før, bør de gjere det no! dei er galne og dei er rå og dei er venner av meg! soundclouden deira finn de her.

Untitled

supermario tatoveringen til adrian!UntitledUntitledUntitledUntitled

ole med håret.
UntitledUntitled

kjærleik.

UntitledUntitled

campen såg omtrent slik ut, med juletrelys i trea og telt og folk og god stemning.UntitledUntitled

og ved siden av å ta bilder, sjå bad religion, the hives, the tallest man on earth, black debbath, honningbarna og så mange andre fantastiske band live, filma eg også ein god del:

og det var malakoff i eit nøtteskal.

translation:
malakoff rockfestival 2013!

 

Comments are closed.