beyoncé

Skjermbilde 2013-06-04 kl. 00.17.10

denne månaden var det eg som fekk velje og skrive om månadens chérie hjå oh chérie. og eg valgte sjølvsagt ei av dei fiercaste kvinnene eg veit om, nemle beyoncé knowles. så klikk dykk innom, les og kommenter. og for all del, SJÅ beyoncé sin sjølvbiografiske dokumentar life is but a dream. det er så visuellt vakkert og bodskapet og alt berre: gåsehud altså!

translation:

this month i got to choose and write about the webmagazine oh chéries chérie of the month. and i, of course, wrote about one the most fierce women i could think of, beyoncé knowles. 

 

2 comments

  1. SynLar

    Godt valg!
    Jeg tenkte å se dokumentaren også, men nå har den visst forsvunnet fra nett-TV… :/

  2. Karoline

    Dokumentaren er så himla fantastisk! Så han på nrk her ein kveld, og det er ein film mange burde sjå tykkjer eg.