white

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

for nokre veker sidan var eg fotograf for fine flotte melanie how aarhus, som studerer til å bli stylist v. SOFI i oslo. ho hadde eksamen og trengte ein fotograf til oppgåva. temaet og trenden var, som de kanskje ser; kvitt. ein fantastisk artig dag med flotte jenter. Modell: elise sigernes. MUA: tina andresen oppedal. Stylist: melanie how aarhus.

translation:
a few weeks ago i was the photographer for melanie aarhus. she studies to become a stylist at SOFI in oslo. the pictures were for her exam. the theme and the trend was, as you might see, white. it was a great day with great girls. Stylist: melanie how aarhus. MUA: tina andresen oppedal. Modell: elise sigernes.

One comment

  1. Ingvild

    Var på utkikk etter noen spennende blogger som kunne sprite opp bloglovin-lista mi, og vips, der var du! Bildene dine er jo helt ubeskrivelige….så dyktig og talentfull du er! Denne bloggen lyser av originalitet og spennende innhold! SÅ glad jeg oppdaget bloggen din, hihi! Håper du får ei super helg!