we are bandits, we are dolls

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

 

for omlag to veker sidan hadde vi ein moteworkshop med sjølvaste julie pike. location var abbediengen herregård og det var sju fine timar med fotografering og styling. modellen min er martine s, representert av pholk. MUA er Sigrun Skaaraas. dette er berre del ein av bilda frå shooten, fleire kjem etterkvart, så stay tuned!

translation: 
about two weeks ago we had a fashion workshop with  julie pike. location was abbediengen herregård and it was seven hours with photography and styling. my model was the beautiful martine s represented by pholk. MUA was Sigrun Skaaraas. this is just a some of the pictures i took during the day. more will come eventually, so stay tuned.

5 comments

  1. Milla

    Fantastisk Kristina. Har kje vore så flink å kommentera her, dumme meg. Sånn går det når skolen tar fra deg all energi og lyst te noenting som helst. Haha. Eg e glad eg e snart ferdig for å sei det sånn 😉 ANYOLDHOW du ska vita det at eg kikke innom støtt og stadig, og eg må sei du blir flinkare og flinkare for kvar gong eg e innom te å fotografera, dessa bildene ser ut som de konne vært i et fashion magasin !!!

    <3