days ahead

UntitledUntitledUntitledvaknar opp til grå morgonar, hallongrottor i vindaugskarmen (curtasy of the swedes), les doppler av erlend loe og prøver å finne ut korleis eg skal ta grep om livet mitt.Untitled

har kjøpt ny jakke. sauefóra skinnjakke á la hundre prosent fake. den er frå zalando og held meg varm og fin på kjølege vårdagar medan eg lengtar til sommar.UntitledUntitled

 

sit ein god del på edvards kafé på schous plass med anette og marita. vi drikk kaffi og balanserar skule- og prosjektarbeid med sjokolade, bollar og koseprat. alt i alt er ting veldig fint om dagen. travelt, stressande, men fint. det er jo tross alt vår. og lyst til halv ni på kvelden. og plussgrader. og då blir jo vi nordmenn automatisk litt meir lukkelege i sjela.

translation:
i wake up to grey mornings, raspberry cookies in the windowsill (curtasy of the swedes i live with). i am currently reading doppler by norwegian author erlend loe and i am trying to figure out how i am going to go about my life. i’ve bought a new fake leatherjacket for this spring. i bought it at zalando,  it’s really pretty and really comfy and i love it. i spend a lot of time at edvards café at schous plass, with anette and marita, we’re balancing working on our school work and different projects, and just drinking coffee and catching up. all in all good days. busy, stressful, but nice. after all it is spring, and light until eight thirty in the evenings and mildly warm outside, and that makes us norwegians automatically a lot happier than during the dreaded winter. 

Comments are closed.