i am a drinker with writing problems.

– brendan beham

som de allereie veit så skriv eg jamnleg små artiklar, eller kronikkar om de vil, for nettstaden ohcherie. noko eg elskar. dessverre har eg vore svært dårleg på å informere her på bloggen når eg har lagt ut ein ny artikkel. så difor tenkte eg at eg skulle legge ut linkane til dei tre artiklane eg så langt har skrive. framover skal eg bli flink til å legge ut link med ein gong artikkelen er ute.

ein ode til oslo

Skjermbilde 2013-04-01 kl. 17.08.08

frustrert kreativitet

Skjermbilde 2013-04-01 kl. 17.07.50

girl power 2.0

Skjermbilde 2013-04-01 kl. 17.08.27

 

om de ser godt etter vil de også legge merke til mange av bilda mine i andre sine artiklar hjå ohcherie også. sjølvsagt oppgitt med kjelde nederst i artikkelen. så veit de litt meir om kva eg driv med om dagen.

translation:
as you know i am writing some articles for the norwegian web-magazine, ohcherie, and since i’ve been very bad at letting you know when the latest article is out, i decided to make this post with links to all my articles. if you look closely at some of the other articles in ohcherie, you might see that many of them contain some of my photographs. so now you know a little more about what i am doing these days, besides school and work. in the future i’ll be much better at letting you know when my article is out. 

Comments are closed.