magnus 2.0

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

ein ny liten sneakpeak i det personlige prosjektet mitt på skulen. denne gongen er det magnus som måtte i studio og i øvingsrommet. de skjønnar magnus studerar tuba på noregs musikk høgskule og er ein heilt sinnsjukt flink tubaist, og er difor den perfekte motpol til janne, som studerar økonomi (prosjektet mitt er individualitet). snart skal de få sjå det ferdige resultatet med både bilda av janne og magnus slik dei skal bli. eg må berre bli ferdig. må berre ha litt ferie. takk kosmos for påskeferie.

translation:
here is a new sneakpeak into my personal project at school. this time it was magnus who had to go to the studio and the practice room. you see magnus studys tuba at the norwegian academy of music and is an incredible tubaist. which makes him the perfect opposite to janne, who studys economy (my project revolvs around individuality). i’ll soon show you the finnished results, i just have to finnish it. thank the cosmos for easter!

Comments are closed.