janne

i sytten timar hadde eg besøk av janne. finaste fine janne, som eg ikkje har sett sidan rett før nyttår. så difor drog eg ho sjølvsagt med meg i studio, med løfte om ei kald pils eller to, og tok bilder til eit prosjekt vi har byrja på skulen. når eg reiser heim til påske skal vi ta fleire bilder, så dette er ikkje det avsluttande resultatet av prosjektet. men ein pitteliten smakebit.

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

translation:
for seventeen hours my best friend, janne visited me. i haven’t seen her since right before new years, so it was so good to see her again. i of course dragged her into the studio to use her in one of my school projects. this is not the finnished result, but it might give you a little look into what i am thinking.

 

2 comments

  1. Leila Mariell

    Åh, æ digger det der hår-bildet og bobleplast-bildan! Flinke Kristina :))

  2. Synne

    Så varierte og stilige bilder! Jeg synes man ser hvor glad du er i henne, og hvor mye hun stoler på deg. Det er skikkelig fint.