i will die for my own sins, thanks a lot.

UntitledUntitled

 

her kjem ein liten smakebit av kva eg jobbar med på skulen om dagen. vekene mine er så sinnsjukt hektiske for tida. eg tar trikken til skulen eller studio om morgonen, spring til jobb på ettermiddagen og tuslar sliten heim til mitt vesle kryp inn på grünerløkka på kvelden. og det er fint, men litt tøft, og veldig slitsomt. men hardt arbeid har vel ikkje skada nokon endå?

translation:
here are a little taste of what i am working on at school. my weeks are so hectic these days. i take the tram to school or the studio in the mornings, run to work in the afternoon and walk tired home to my tiny apartment in the evenings. it is nice, but a little tough, and very tiring. however, i don’t believe hard work has ever been bad for anyone?

5 comments

 1. Maren

  Du er flink!

  Og du, jeg må bare spørre. Driver du og samler inn underskrifter også? For jeg ble spurt av ei jente ved Litteraturhuset som jeg måtte haste veldig stressa forbi, også har jeg tenkt på i ettertid at det ligna så på deg! :)

  • Kristina Kvåle

   Takk!

   det var deg ja, var det eg trudde skjønna du, men kunne ikkje springe etter deg å spør heller haha. eg jobbar for greenpeace, som frontliner, så eg prøver å få nye støttemedlem til organisasjonen. akkurat no så driv vi på med ein kampanje om redde arktis frå oljeborring. (it’s going quite excellent).

   • Maren

    Åh! Da er jeg ekstra lei for at jeg ikke kunne stoppe. Jeg hadde nemlig tre venninner som satt og venta på meg inne på Litteraturhuset, og jeg var for sein og hadde billettene. Haha, uff :) Neste gang stopper jeg! Håper det er deg den gangen også :)