ma cherie

Skjermbilde 2013-02-03 kl. 18.56.09

 

 

min aller fyrste artikkel hos oh cherie er ute no! der kan du lese litt om girl power, spice girls og oldemora mi.

ein anna ting som er ganske fint med den artikkelen er at det øverste bilde er av tre fantastiske jenter, alle med bein i nasen! SL (sofie-louise), katinka og janne.

for eit år sidan, då eg hadde vondt i hjartet og humoren var av typen grovaste galgen. sendte janne meg sangen ma cherie av dj antoine i håp om at den ville få meg til å smile. noko som gjer bildet og artikkelen og namnet oh cherie berre så ekstra passande.

translation: 
my first article for oh cherie is out! it’s about girl power, spice girls and my great grandmother. the picture is of three incredibly strong and amazing friends of mine; sl, katinka and janne. another fun fact is that about a year ago i was going through a rough time and janne sent me the song ma cherie, hoping it would make me smile. now i am writing for oh cherie, about girl power, with janne on the cover. i am so excited!

One comment