bits and bobs

eg gjekk gjennom fotobiblioteket mitt og fann nokre bilder eg trur aldri fekk sjå dagens lys på bloggen. så difor drar eg dei fram no!UntitledUntitled

morgonen på 20 års dagen min 12. mai. janne som søver og føter som fryser.Untitled

fine bakgårdar ved colosseum.UntitledUntitled

romaregn sett frå baderomsvindauget til resten av kollektivet. (eg og kjersti hadde jo eige bad)UntitledUntitledUntitledUntitled

diverse bilder av susanne frå romaUntitled

lappen med kontaktinformasjonen til den ekspresjonistiske malaren (som forresten var kledd i tweed frå topp til tå og likna på ein italiensk poirot) som ville male portrett av meg og kjersti. vi fekk aldri sjansen til å sjekke det ut, då det var dagen før vi flytta heim att.Untitled

mummikalenderen min og eit bilde frå ein kunstbrosjyre, som begge hang på veggen vår i roma.Untitled

den fyrste frukosten heime i noreg.UntitledUntitled

to bilder eg tok rett etter at eg kom heim til noreg, som eg har gløymt heilt av i etterkant.

translation:
picture’s that i have completely forgotten about, and now want to share. 1&2: from the morning of my twentieth birthday on may 12th of last year. janne is sleeping and my feet are cold. 3: cozy backyards behind the colosseum. 4&5: rainy days in rome. 6-10: photo’s of Susanne from when she visited me in october. 11: the moomin calendar and a picture from an art catalogue that we hung on our wall in rome. 12: the first breakfast back home. 13&14: two pictures i took right after returning to norway in november, which i’ve both completely forgotten everything about.

3 comments