for the winds they are gentle and the oceans is kind today

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

dagane blir lysare og lysare og tidvis er det hint av sol i lufta. eg prøver å stå opp tidleg så eg får med meg så mykje dagslys som mogleg. dei siste vekene har vore stille og kaotiske. litt heime, litt i oslo. no er det berre ei lita stund til eg flyttar punktum og byrjar i ny jobb og skule. i mellomtida er eg forkjøla og drikk kaffi frå espressomaskina til mamma. skriv milelange lister i moleskine’en min over ting eg må gjere og burde gjere og skal gjere. kosar med hunden og går tur på fjellet. det er ikkje sånn kjempemange fjell i oslo.

translation:
the days are getting brighter and brighter and every now and then you may catch the sun in the air. i am trying to wake up early as to have as much of daylight as possible. the last weeks have been rather chaotic. one week at home, one week in oslo. in just a little while i’ll be living in oslo. in just a little while my new job and school starts. in the mean time i have a cold. i find myself sneezing and drinking cup after cup of coffee from my mum’s espresso maker. i write mile long lists of things i should do, must do and will do. spending quality cuddle time with the dog and hike up the mountains. there aren’t many mountains in oslo.

One comment