løpske hestar springer her

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

 

på torsdag var eg, tanta mi og yngste kusina mi og besøkte ein stall. vi fekk vere med på fóring og kusina mi fekk klappe hestane. sidan eg er ei hestejente frå barndommen av, kunne eg ikkje dy meg og måtte ta bilder av alle dei flotte fine, majestiske skapningane. legg merke til den nydelege araberen som elskar å gå ute, til og med på kalde vinteren.

translation:
on thursday my aunt, my youngest cousin and i went to a stable nearby where they lived. we helped with the feeding and my cousin got to pet the horses. since i love horses, i couldn’t help myself from taking pictures of all these beautiful, majestic creatures. notice the arabian who loves to be outside, even in the midst of a norwegian winter! 

One comment