we are the reckless, we are the wild youth

A Man Said to the UniverseI cravesky phenomenon #2EscapistBride To BeUntitled

 

and if you’re still breathing, you are the lucky ones, ’cause most of us are heaving through corrupted lungs. setting fire to our insides for fun, collecting names of the lovers that went wrong. 

and if you’re still bleeding you are the lucky ones, ’cause most of our feelings are dead and they are gone. 

it was a flood that wrecked our home

and you caused it.

and my eyes are damp from the words you left ringing in my head when you broke my chest. 

and if you’re in love you are the lucky one, ’cause most of us are bitter over someone.  

and you caused it

eg har fått ein ny favorittsang. youth heiter den og spelast av daughter. den er full av såre ord og skjøre monologar. enkel, men så intens og kompleks samstundes. poetisk heroin. eg klarar ikkje skru den av.

translation:
i’ve got a new favorite song. it’s called youth and is played by daughter. it is full of vulnerable words and delicate monologues. simple, though intense and complex at the same time. poetic heroin. i can’t find the strength to turn it off. 

2 comments

  1. Synne

    Du må være blant de flinkeste jeg vet om til å finne stemningsfulle bilder!
    Det er en stund siden jeg har vært innom, men nå er jeg tilbake i Paris etter juleferien og etterhvert tilbake i hverdagsmodus, så det var på tide!
    Jeg ser at det har dukket opp to Beatrice-sitater på kort tid, og tenkte bare å tipse om (hvis du ikke vet det allerede) at de kommer fra Lemony Snicket sine bøker. De er noe helt, helt, helt for seg selv, og jeg får ikke anbefalt dem nok.
    Godt nytt år!