oktoberinspirasjon og haustkjærleik

2. intervjuet med emma watson i nyast elle uk.

3. alberte og friheten av cora sandel

4. bloggar, som kval & actionfilm og sandra beijer

5. denne lookbook profilen.

6. denne butikken. herregud, kjolane <3

7. at eg går i ullskjerf og vintersko med ull i (som eg har lyst til å sove med om natta, dei er så herlige!) og kle i herleg haustfargar!

8. å sitte på bussen når det regnar og bussen er varm og på ipoden syng belle & sebastian om kjærleik og livet og ein berre får den der oktoberkjenslen heilt ned i magen.

translation:
things that inspire me this october: 1. those films, 2, the interview with emma watson in the latest elle uk, 3. the third alberte book by cora sandel, 4. blogs, like kval & actionfilm  and  sandra beijer, 5. this lookbook profile, 6. this online store (the dresses, oh my god, the dresses!) 7. the fact that i can wear my wool-scarf and newest winterboots with wool-insides (and i seriously want to sleep in them, they are so comfortable!) and autumn colored clothes, 8. sitting on the bus while it is raining outside and the bus is warm and belle and sebastian is singing about love and life and you just get that octoberfeeling in your belly. 

 

5 comments

  1. Haruhi

    Åh. Fint! Nå minnet du meg på at jeg må få sett You Me and Everyone We Know. Og på at jeg burde få lest noe av Cora Sandel. Og på at jeg burde få kjøpt meg vintersko, ble rent misunnelig av tanken på å faktisk være varm på føttene.

    (blir også litt skremt av tanken på at blogg innlegg bestandig minner meg på tusen to-do-things. Ihvertfall når det inkluderer sånt som å holde seg varm på føttene.)

  2. Caroline Westby Krager

    Ble inspirert av dette, jeg! Fikk veldig lyst til å se Me and you and everyone we know. Elsker sånne filmer som det, om småsære folk og kjærlighet. Og jeg er også superfan av Niotillfem, og kval og actionfilm. Evig crush på deres universer. Ha en fin helg, a! :)