auguri di buon natale

Untitled687UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledHubble Captures Cosmic Ice Sculptures

eg går i raud kjole og inga sminke. håret er i ein hestehale og eg har sett tre nøtter til askepott, ete julegraut og no skal eg opp i svingen å møte nissen. vi har eigen bygdenisse og kvar julafta kjem han tuslande ned frå fjellet med gåver til alle ungane i bygda. det er fint. ein anna ting som er fint er at det er den fyrste julafta på tre år då eg ikkje arbeider. og difor vil eg ønske alle de som les dette, og de som ikkje gjer det, ei veldig god jul. de som sit på jobb, de som gruar dykk, de som ventar utålmodig på at klokka skal bli middagstid og så pakketid. de som er åleine. de som har store familiar, de som ikkje får feira. de utan tre, de med tre. god jul. det handlar ikkje om gåvene, det handla om kjærleik og omtanke. god jule. buon natale per tutta.

translation:
merry christmas everyone!

3 comments