kvardagskjærleik

eg fekk lønning. ein stor og fin lønning, og feira difor med årets septemberutgåve av vogue us, eit nytt, mjukt ullskjerf i sennepsgul (kjærleik) og to par nye sko. ein perfekt måte å feire lønning på, spesielt når eg jobbar nærmare 60 timar denne veka. då treng ein noko fint å sjå på og gå i. ha ein flott torsdag fintfolk!

translation: 
i got my paycheck yesterday. my nice, big paycheck, and celebrated by buying the september issue of vogue us, a new, soft, mustardcoloured woolscarf (je’adore!) and two pairs of new shoes. now i have something nice to look at and wear, a perfect distraction from the fact that i am working nearly 60 hours this week. hope you all have a marvelous thursday!

 

7 comments

  1. Karoline

    Det må vere det beste med gode lønningar, å gode belønne seg sjølv med noko. Og skoa var forresten utroleg herlege begge to – eg likte spesielt godt dei brune!