iris og ine sofie

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

her er nokre av bilda eg tok av fine iris og den skjønne døtra hennar, ine sofie, då eg var heime for halvanna veke sidan. tida spring litt frå meg om dagane. eksamen, jobbsøking, jobbintervju går i eitt medan eg samstundes desperat prøver å oppretteholde det sosiale livet mitt. det er fint men travelt.

korleis ser dagane dykkar ut for tida? har førjulsstresset teke like stor overhand som hos meg?

translation:
here are some of the pictures i took of iris and her beautiful daughter, ine sofie, when i was home last week. unfortunately time is running from me these days, exams, jobhunting, jobinterviews are taking up most of my time while i am desperately trying to uphold some sort of a social life. it’s nice, but very busy!

how are your days? have the pre-christmas stress taken completely over you too, as it has me?  

Comments are closed.