katinka og selma

for ei veke sidan tok eg bussen frå vesle flatraket til eid for å besøke finaste katinka og ta bilde av ho og den då 10 dagar gamle dottera hennar. det var så kosleg, eg kunne nesten ikkje stoppe å sjå på alle dei bittebittesmå fingrane og tærne til vesle selma. så pittepittelite! de hugsar kanskje katinka frå i sommar, då eg tok gravid bilder av ho? om ikkje kan de sjå dei bilda her.

det er så sinnsjukt kosleg å ta slike bilder, av det mest dyrebare i verda til nokon. og så hyggeleg og spesielt å følge med frå graviditet til nyfødt. om nokre veker, når eg reiser heim att, skal eg ta familiebilder av dei, katinka, inge og selma. gler meg så sinnsvakt mykje!

her er nokre av bilda eg tok av vesle selma og katinka:

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

ps: dersom du er interessert i fotografering, så er det berre å sende meg ein mail på kristinaaurore alfakrøll imaginarypixies dott com. er for tida i oslo/oppland området, men har annleiing til oppdrag andre stader også.

 

translation:

one week ago i took the bus from my village to nordfjordeid to visit katinka and take some pictures of her and her one week old daughter, selma. you might remember that i took some photographs of katinka this summer, when she was pregnant? if not, you can see them here. it was so much fun taking pictures of selma, with her ittybitty fingers and toes and her perfect pink babyness. she is just so incredibly cute. 

ps: if you want to book a photoshoot, please send me a mail at kristinaaurore at imaginarypixies dot com! i am currently based in oslo and oppland, but i am availble for shoots other places also. 

Comments are closed.