There’s the moon asking to stay long enough for the clouds to fly me away

UntitledUntitledUntitled

då mamma var i roma, hadde ho med seg noko heilt fantastisk vakkert i kofferten sin, nemleg kåpa eg bestilte på nettet i slutten av september. den er svart og fin og og varm og nydeleg og eg er reint forelska i den!

translation:
when my mum came to rome, she brought with her something utterly fantastic and beautiful in her suitcase, the wintercoat i ordered online in the of september. it is black and warm and beautiful and i am completely and utterly in love with it.  

4 comments

  1. Synne

    Så fin! Jeg har også ganske ny vinterkåpe som jeg er skikkelig begeistret for, og det er en så god følelse!

    • Kristina Kvåle

      tusen takk! eg tenker at om vinteren så er alt ofte kaldt og mørkt og det er lett at vanskelege ting blir endå vanskelegare fordi alt verkar så grått og dystert. då kan noko så lite (eller stort, for små gleder er eigentleg dei største) som ei fin, god og varm kåpe fargelegge og varme ein heilt innanfrå. det høyres kanskje dumt og materalistisk ut, men mi favorittkåpe er altså ei eg arva frå farmor som ho hadde på 70-talet. kvar gong eg tar den på meg blir eg i godt humør. det er berre noko med det.