ci vediamo bella roma, mi amore

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

no reiser eg. heim til noreg. ikkje meir trasking ned pellegrino for å fare på barnum for å drikke god kaffi, vere på internett og ete herleg gulrotsuppe. ikkje meir vin i trastevere, kveldsturar forbi colosseum, øl på abbey’s, middag på mimi e coco eller bar del fico. ikkje meir is hos grom. ikkje meir kaffi på guglielmos eller fleire frantiske joggeturar ned vittorio emanuele II for å rekke den siste tabacchien før den stenger. no er det heim til noreg. heim til snø og vinter og vind og kalde nasetippar. kakao, kanelbollar, svart kaffi, hanskar, julestemning og norsk mat. og det er jo sabla fint det også, men det er lite som slår 23 grader ein måndags formiddag i november.

translation:
i am moving back to norway now. ciao beautiful roma, i will miss you so much!  

6 comments

 1. Elise

  aw, så fine bilder. Jeg elsker hvordan du redigerer de.

  alltid trist å dra fra roma (hehehhe har ikke vært der egentlig, men jeg regner med det er forferdelig). god tur hjem uansett!

  • Kristina Kvåle

   tusen takk! ja, veldig trist og rart å reise frå roma. underleg. men fint å vere heime også då. men underleg. føler eg har levd eit heilt anna liv der nede.

 2. Synne

  Håper turen hjem gikk fint og at du kan nyte alle høst- og vintergledene du lister opp! Jeg savner den norske snøen veldig, for her er det fortsatt ti, tolv grader på dagtid, men mørketidskosen kan man jo skape selv uansett vær! Vi hadde også opp mot 25 grader i slutten av oktober – sånt blir man desorientert av som nordmann, hoho. God helg! Klem fra Paris!

  • Kristina Kvåle

   hei! turen gjekk veldig fint. var litt rart å komme heim til noreg. følte liksom at eg vart brutalt vekt og riven ut av ein herleg draum om sommar og ferske jordbær, då flyet landa på gardermoen. det som var rarast å bli vandt til, ved siden av kulden, var kor fort alt blir mørkt her. etter klokka fire så er det svart ute, og det er veldig desiorienterande for min døgnrytme, haha. men tusen takk for fine ord, beklagar sein respons (eg er så alt for dårleg på slikt!) og håpar du har det strålande fint i paris. ein dag skal eg dit. eg må jo det. ha ein forstatt fin måndag og ein strålande veke!