susanne i roma dag 2

Untitled

dag 2 byrja med at eg prøvde å lese litt til eksamen. men det gjekk ikkje spesielt bra. dette vart forøvrig eit rituale kvar morgon.

UntitledUntitled

eg viste susanne alle dei beste plassane å shoppe på. vintagebutikkar (der eg forøvrig kjøpte meg nokre fantastiske nydelege vintage doc martens i herremodell, som eg eigentleg ikkje har tatt av meg sidan), og, susanne sin, favoritt, disneybutikken.

Untitled

etter nokre flittige timar med shopping vendte vi snuten heim att og gjorde oss klare for kvelden.

Untitled

eg såg slik ut.

UntitledUntitledUntitled

vi for på ristorante e bar del fico, som er så sinnsjukt koseleg og eklektisk og fin.

Untitled

eg åt capricosa utan skinke, susanne åt med.

Untitled

fin!

Untitled

kjersti åt pasta carbonara, men fekk ein ekstremt liten porsjon!

Untitled

etter bar del fico gjekk vi på abbeys for å drikke øl. planen var å dra vidare ut, men det liksom berre skjedde ikkje.

Untitled

abbey’s, som er stambaren til meg og kjersti, er ein irsk fotballpub. mr. shue var på tv, og det var kosleg for tre glee-fans.

Untitled

kjersti var fin og glad

Untitled

og susanne også!

translation:
on the second day i tried to do some studying (though without result), before we went shopping. after a few hours of that we went home and got ready for the evening. we ate at ristorante e bar del fico, before we headed to my local pub, abbey’s for some beers. the plan was to go to another place after a while, but for some reason we just stayed there until closing time.  

Comments are closed.