susanne i roma dag 1

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

førre torsdag tok eg toget til flyplassen og henta storfint besøk av finaste susanne. vi tok ein roleg fyrste dag i roma, då eg knapt hadde sove den natta (slit med søvnproblem om dagen, kjempekjekt) og ho var sliten etter flyturen. når det byrja nærme seg kvelden gjekk vi og åt på mimi e coco, som er ein av meg og kjersti sine favoritt restaurantar. planen var å ta bilder derfrå, men der var ganske fullt og vi vart plassert så dårleg til. maten var god då, som alltid. etter maten tusla vi ned på campo dei fiori der vi tilfeldigvis møtte på gul, elisabeth og marte. vi drakk øl, røykte vasspipe og kosa oss noko heilt fantastisk.

translation: 
last thursday my friend, susanne, came to rome. we took a slow first day, before we headed out to one of my favorite restaurants, mimi e coco. after eating we coincidentally met yellow, elisabeth and marte at the shisha bar we were going to. we drank beer and laughed and had an excellent time!  

One comment