oktober oktober oktober: nytt design og ny speleliste


det er torsdag, om ein times tid får eg fin fint besøk frå noreg av susanne, og det feirast med nytt bloggdesign og spotifyliste. oktober oktober oktober er for det meste indieband med mannlege vokalistar som syng med hese stemmer om kjærleik og livet og svik og sex og poesi. musikk ein kan høyre på når som helst, kvar som helst og som berre passar seg best om hausten.

translation: 
the blog has had a make-over! and also i want to sare with you my oktober oktober oktober playlist on spotify, it is perfect for autumn.  

5 comments

  1. Ida Sundae

    Ååååå, nå kan jeg like meg skikkelig godt her inne! Liker fonten her mye bedre. Gratulerer! Nydelige du <3

  2. Ane Sunde

    Elsker designet! Du er kanskje den eneste bloggen jeg leser these days som nesten gir meg litt lyst til å starte/fortsette/ta opp blogging igjen.