there are far better things ahead than any we leave behind

UntitledUntitledUntitled

– cs. lewis

han klipte av meg luggen. det skulle han ikkje gjere. og han klipte håret mitt som om det var krøllete. det er det ikkje. men fargen blei fin og luggen går, om eg krøllar håret eller har håret bak. og forandring frydar. sjølv om det er ein tilvenningsfase. håret mitt har aldri vore så lyst før. håret mitt er jo naturleg nesten svart. men forandring frydar og luggen veks ut att. eg er berre redd for at vovfsen min ikkje skal kjenne meg att når eg kjem heim att.

translation:
i cut my hair and dyed it light. not blonde, but it is the closest i’ve ever been. i have never had hair this light before, my natural colour is almost black. but change is good. change is vital. i’m only scared my dog won’t recognize me when i go back home.

6 comments

  1. mammamia

    Vakker, vakker :) Kanskje han egentlig visste ka han gjorde?? Du har aldri vore penare :)

  2. Åshild

    Så fin du er! Du ser ut som en skjønnhet fra et renessansemaleri med den hårfargen. Tror nok du vil få fine tider med den sveisen!