flickr favorittar oktober

alt går så fort om dagen, og eg er heilt utmatta. når eg kjem heim frå jobb kollapsar eg som regel i senga og ser mad men til eg sovnar. og det tar som regel mindre enn ein halv episode. men eg er her, og eg ser dei fine kommentarane dykkar og eg prøver så godt eg kan å svare! men i mellomtida, medan eg samlar til meg inspirasjon og energi igjen, kan de finne inspirasjon i bilda over. og ikkje gløym å sende inn bidrag til konkurransen, fristen til å delta/sende inn bidrag går ut 1. november og vinnarane vil bli kåra og premiert i løpet av nokre dagar etter det. premien er, som sagt, ein pakke pukka te samt ei overrasking som går fint med. så bli med alle mann! (kvinner).

håper alle har ein super tysdag, sjølv om eg føler det er torsdag og skulle ønske det var søndag. kjærleik og stjerneskot!

foto: linka til kjelde

translation:
the time is going by so fast these days. i am working a lot and i’m constantly exhausted. whenever i come home from work i just crash on my bed and watch mad men until i fall asleep. which is really a bit pathetic, but the worst part is that it only takes less than half an episode before i am far gone in goo-goo-land. however i want you all to know that i am alive and kicking. and i take time and read all of your fabulous comments and i try to answere them as good as i can. and while i am gathering up my energy and inspiration, you can look at these amazing pictures and be inspired. and another great way to feel inspired is to participate in my contest! i hope everyone is well and that your tuesday is great, even if i feel that it’s thursday and i want it to be sunday. loads of love and fireworks!

photo: linked to source

7 comments

  1. Maren

    Jeg kjenner til slike dager,er inne i en periode hvor det føles ut som at jeg aldri får nok søvn. Kanskje noe med mørkt og kaldt ute å gjøre? God tirsdag til deg!

  2. Iromie Stephany

    det tredje og det siste bildet <3 jeg også er helt paff når jeg kommer hjem etter skolen og da er det rett på med lekser. ikke får jeg sove godt om nettene heller. faen for en trøttende uke dette kommer til å bli.

  3. Siv

    Flickr <3 Det finnes så syyyyyyyyykt mye bra der! OG hei, ingen liker stresshøst :(