intodust: vekas fredagstips!

tenkte eg skulle tipse om denne fantastisk fine sida eg kom over her om dagen.

intodust er ei nettside driven av viktoria marie reie og celine mee storrvik. her finn ein alt frå bildeseriar, intervju, kortfilmar, dagleg blogg og streetfashion. og det er heilt nydeleg og utruleg inspirerande.

translation:
thought i’d just tip you all about this website i found today. it’s called intodust and is run by viktoria marie reie and celine mee storrvik. on the site you can find everything from editorials, interviews, short movies to an everyday blog and streetfashion. it is absolutely breathtakingly beautiful and incredibly inspiring. 

One comment

  1. intodust

    Hei Kristina! Vi vil bare takke kjempemasse for en fantastisk fin anbefaling her på siden din :) Varmet hjertene våre skikkelig.

    Klem,
    intodust