bursdagar og kvardagskjærleik (konkurranse)

i dag har bloggen eitt årsdag her på imaginarypixies.com, og difor er det tid for konkurranse. de som har fulgt med sidan byrjinga veit at eg hadde konkurranse i fjor då eg starta denne bloggen, samt året før då gamle bloggen min hadde bursdag. så kvifor ikkje vidareføre tradisjonen?

som åra før kjem konkurranse vere todelt og der kjem til å vere minst to vinnarar (eg er jo så utruleg dårleg på å bestemme meg på slikt, for de er jo så flinke alle saman!). i fjorårets konkurranse var temaet forelsking (les meir her, vinnarane finn de her) og året før der var temaet noko umåteleg vakkert (sjå her og vinnarar her). så difor tenkte eg at vi skulle gjere det enkelt i år. temaet er kvardagskjærleik. tolk det slik du vil, som tekst, foto, film – the sky’s the limit.

send bidraget ditt til meg på epost: kristinaaurore alfakrøll imaginarypixies dott com innan 2. november, som er veslebroren min sin gebursdag og som passar så fint som fristdato. belønninga er ein romersk overrasking. ein liten løyndom.

the rules are there are no rules. treng du inspirasjon kan de ta ein liten kikk på bilda nedanfor. håpar på mange fine bidrag og ein vanskeleg kåring av vinnarar!

Breakfast in bedUntitledgoodbye my loverUntitledUntitledUntitledLegit Sunday.UntitledUntitledBreakfastthe man with the dancing eyesUntitledevening, vermontUntitledbruiseUntitledUntitledUntitled

translation: 
it is my blog’s birthday and i want to celebrated it with a tiny contest. the theme is everyday love (for inspiration look at the pictures above). if you want to write, take a picture, make a movie it’s all up to you. the sky is the limit, get your creativity working! the deadline is november 2nd and you can email me your contribution on kristinaaurore at imaginarypixies dot com. there will be at least two winners and the prize is a roman surprise! ready, set, go! 

3 comments

  1. Mia

    Så mange fine bilder. Jeg skal definitivt melde meg på, må bare ta et bilde først.

  2. tine katrine

    Å, jeg så ikke dette før nå… Veldig bra tema, håper du fikk mange gode bidrag!