den siste søndagen i september

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

den siste søndagen i september sto eg opp kvart på ni om morgonen, vaska av meg nattas sminke og tusla nedover vittorio emanuele II til den lokale matbutikken. der handla eg inn alt frå müsli, egg og avokado til norsk laks (som, utan å kødde, er rævdyrt i utlandet). gjekk heim att og laga stor og fin søndagsfrukost til meg og kjersti. for søndagar treng store, fine frukostar med heilt eigen spotify-liste. og også fordi i morgon er haustferien vår over og det er tilbake til forelesningar og oppgåveskriving og då treng ein å avslutte ferien på den finaste måten mogleg. nemleg frukost. frukost er botemiddel mot alt vondt.

translation:
It is the last sunday in september and i celebrated it by making a huge breakfast early this morning for me and my room-mate kjersti. i even made a completely new spotify-list for the occasion.  

5 comments

  1. tine katrine

    Lange frokoster er best, har det alt alt alt for sjeldent (nesten aldri). Tror jeg skal innføre lørdag eller søndagsfrokost når vi har flyttet, for da har jeg bestemt at vi skal ha spisebord. Lange frokoster funker ikke like bra forran tven…