going out is overrated!

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

nokre bilder frå ein kveld tidleg i september då eg, kjersti, karen og anja var ute på byen. vi åt iskrem, drakk øl, reiste tilbake til leiligheita til meg og kjersti, såg youtubefilmar og reiste ut igjen. fin kveld, fine folk, god stemning. akkurat slik det skal vere.

translation:
here are some pictures from early september when kjersti, karen, anja and i went out. we ate icecream, drank beer, went back to kjersti and mine where we watched youtube movies before we went out agian. good night, good people, good atmosphere. just the way it is supposed to be.  

5 comments

 1. Ulrikke

  Enig med overskriften 😛 Føles som om alle er ute i kveld, bortsett fra meg.

  Hørtes ut som en superfin kveld, da! Fine bilder :)

 2. Kjersti Løvstad Lømo-Hansen

  Som alltid, mektig imponert over dine talenter! Jeg syns, however, det er på tide at du kommer hjem igjen, slik at vi nok en gang får gått ut på byen her i bella Roma! xx (kisses)

  • Kristina Kvåle

   eg kjem, eg kjem! berre hold vodka flaska kald og god til eg kjem heim du 😉 driv å kranglar litt med ei fjell løva skjønnar du!

 3. mammamia

  vakre bilder – nei til vodka – – kjekt du er heime – heim til mor