to be inspired by and to marvel over

på pinteresten min finn de ei mappe som heiter style and fashion. der ligg all inspirasjonen min. alt som eg skulle ønske eg hadde i skapet mitt. for ikkje å snakke om den fotoinspirasjonen dei gir! kjeldene er lenka eller oppgitt på pinterest.

translation:
on pinterest i have a board called style and fashion where you can find all my inspiration. everything i wish was in my closet. not to talk about how much the images inspire my photography. sources linked on pinterest. 

4 comments

  1. Ulrikke

    Hei Kristina! Har du fått mailen min? Fikk opp sånn failure-melding om at den ikke ble sendt.. Kanskje inboxen din er full?

    • Kristina Kvåle

      hei! eg har ikkje fått mailen din, har faktisk ikkje fått ganske mange mailar i det siste så kanskje det er noko gale med innboksen min! :S