ristorante e bar del fico

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

på fredag fekk vi haustferie, så vi bestemde oss for å samlast for fellesmiddag på ristorante e bar del fico rett ved piazza navona. stemninga var fin, vinen god, i taket hadde dei nokre av dei søtaste og mest tilfeldigplasserte lysekronene og etter at maten kom, som var veldig god, gløymte eg reint vekk at eg hadde med meg kameraet. etter at vi hadde ete gjekk vi ti meter ned i gata der bar del fico ligger, vi drakk gode drinkar, snakka og vart kjend med svenskar og danskar og tusla heim ein gong i tre/fire tida med vin i magen og italiensk natteluft i hjartet.

translation: 
we started fall-break on friday and celebrated with a big dinner at ristorante e bar del fico which lies right by piazza navona. i sort of forgot i had the camera with me after a while, but it was a great night with great people and an amazing atmosphere.  

Comments are closed.